Carrosserie Nijsmans Carrosserie Nijsmans Carrosserie Nijsmans

Met zijn meer dan 6400 m2 oppervlakte waarvan 5800 m2 werkvloer is Carrosserie Nijsmans één van de grootste & modernste carrosseriebedrijven in België. Personenwagens, bestelwagens alsook vrachtwagens van alle merken kunnen hier terecht.

Carrosserie Nijsmans

In 1963 heeft Walter Nijsmans samen met Julia de Beckker het carrosseriebedrijf opgestart. Deze was gevestigd in de Gallifortlei te DEURNE. Na een korte periode werd er in 1970 reeds verhuisd naar de Muggelei te WIJNEGEM waar de carrosserie werd uitgebreid. Op dat moment stelden ze reeds 4 arbeiders te werk.

Reeds als kind liepen Michel & Wim Nijsmans rond in de carrosserie, waar ze zo de knepen van het vak leerden kennen. In 1988 is Walter Nijsmans overleden op jonge leeftijd. Michel & Wim hebben in samenspraak met Julia de zaak toen verder gezet. De zaak werd steeds groter en in 1996 werd beslist om de zaak om te zetten in een vennootschapsvorm en een nieuw pand aan te schaffen in de Kruiningestraat te DEURNE. Op dat moment werden 12 arbeiders tewerkgesteld.

Dit bleek een goede stap te zijn want na enkele jaren bleek ook dit pand te klein waarop de beslissing is gevallen om nogmaals te verhuizen. Ondertussen werden er meer en meer samenwerkingsakkoorden ondertekend met verzekeringsmaatschappijen.

Midden 2011 is de firma verhuisd naar de Keesinglaan te DEURNE naar een pand dat 6400 m2 telt. Met ondertussen meer dan 20 man personeel, 25 vervangwagens (gratis ter beschikking) , +/- 70 herstellingen per week, talloze referenties, ... is Carrosserie Nijsmans uitgegroeid tot een begrip op het gebied van autoherstellingen!

Bekijk hier onze presentatiefilm


Receptie/toonzaal

Als u bij ons binnenwandelt kan u onmiddellijk terecht aan onze balie om uw wagen binnen te brengen voor herstelling, ... Al uw vragen worden daar beantwoord. Indien u eventjes moet wachten op een expertise, onderhoud, ... kan u in onze zithoek genieten van een warm drankje of frisdrank. U kan ook een kijkje nemen in onze showroom naar onze -te koop- aangeboden wagens.

Kwaliteit / Garantie

Na herstelling geniet u van de nodige garanties op de werken die zijn uitgevoerd. Doordat wij zijn aangesloten bij FEBELCAR kunnen wij u het EUROGARANTlabel aanbieden waarbij u geniet van 3 jaar waarborg. EUROGARANT waarborgt dat de herstellingen uitgevoerd worden met originele wisselstukken volgens de normen van de autoconstructeurs. Door de jaren heen hebben wij ook het kwaliteitslabel ISO 9001 verworven alsook dat van NEW AVICAR uitkomende van VINCOTTE.

Carrosserie Nijsmans maakt deel uit van het AXIAL-netwerk. Dit dynamisch netwerk van professionele en onafhankelijke schadeherstellers staat garant voor kwaliteit en vakkennis.

  • Vincotte
  • Veritas
  • Kiwa

Expertise

Expertise

Alle wagens die voor de verzekering hersteld worden moeten een expertise ondergaan. Als erkende hersteller gebeurt dit in de meeste met tele-expertise. Voor de herstelling wordt aangevat worden eerst foto's genomen en via het INFORMEX-systeem het bestek opgemaakt. Dit systeem staat rechtstreeks in verbinding met de experts en verzekeringsmaatschappijen waardoor alles zeer vlot verloopt. Indien de wagen voorlopig niet hersteld wordt maar het bestek al wel wordt opgemaakt dient er een bestekkost betaald te worden die nadien, als de wagen hersteld wordt, wordt terug betaald.